Infomaker

To nye samarbeidsavtaler

Landslaget for lokalaviser tilbyr medlemsavisene stadig nye samarbeidsavtaler. Her kan du se hvilke avtaler avisen din kan ha nytte av:

Du finner alle våre samarbeidspartnere her

Denne uken kan vi presentere to helt nye avtaler: Infomaker og Unik Travel. Infomaker er tilstede på fokusdagen på Gardermoen neste fredag. Forhåpentligvis kan du dessuten møte disse og flere andre leverandører og samarbeidspartnere på landsmøtet i april.

Unik Travel

Unik Travel syr sammen leserturer for avisene. Unik Travel er allerede i bruk av noen av våre aviser, f.eks samarbeider de med Fanaposten om cruice til Middelhavet for lokalavisens lesere. Unik Travel har kontorer i Bergen og Kristiansand og har altså spesialisert seg på turer for abonnenter, enten via et lojalitetsprogram eller som leserturer.

Infomaker 

Infomaker er en av Nordens ledende partner for avis og mediabedrifter. Vi utvikler og leverer programvare, konsulenttjenester og opplæring for våre kunder. Blant våre kunder finnes over 120 av Nordens aviser, store som små.

Programvare som Newspilot, Pickup, AdStream, AutoPrint og Proof, 40talls erfarne medarbeidere og et stort nettverk av partnere finnes tilgjenglige for å støtte og utvikle din virksomhet. Vi utvikler all programvare med egne utviklere for at ha full kontroll for framtiden.

Les om LLAs samarbeidspartnere her