LLA og lokalavisene på veg til årets landsmøte på Hamar

Denne uka kommer nærmere 200 lokalavismedarbeidere og bransjefolk fra store deler av Norge til Hamar.

På LLA og lokalavisenes landsmøte får du inspirasjon, kunnskap og praktiske ideer til egen hverdag. Vi byr også på kulturinnslag og opplevelser, før vi avrunder med festmiddag og gjeve avispriser. Blant annet kårer vi Årets lokalavis. Festmiddagen ledes av Ken-André Ottesen, BA-desKen.

Landsmøtet starter fredag 15. mars klokka 11.30. Etter at LLAs styreleder Øystein Øygarden har ønsket velkommen, har lederen for Stortingets familie- og kulturkomite, Grunde Almedal (Venstre), åpningstalen. Deretter får du møte lederne for de fleste ungdomspartiene, som skal snakke både om rammevilkår og egne medievaner. Deretter kan du velge mellom paralleller med aktuelt faglig innhold. Du kan blant annet delta på workshop om bruk av kunstig intelligens i journalistikken, du kan få høre om hvordan prisvinnende lokalaviser har jobbet og du kan få høre gode råd om relasjonsbygging og markedsarbeid.

Lørdag 16. mars starter vi klokka 9.30 med gode råd fra redaksjoner som har gjort en ekstra innsats for å nå unge. Deretter blir det parallelle foredrag før det blir aktiviteter og festmiddag.

Dagen før dagen, altså torsdag 14. mars, byr vi først på redaktørsamling, deretter på innsiktssamling for prosjektaviser, på landsmøtehotellet. Mer om redaktørkurset her.

Her finner du landsmøteprogrammet.

Grunde Almedal (Venstre) er leder av Stortingets familie- og kulturkomité. Fredag holder han åpningstalen på LLAs landsmøte.

Festmiddagen ledes av Ken-André Ottesen, BA-desKen. Da blir det også gjeve prisutdelinger, blant annet kårer vi Årets lokalavis lørdagskvelden.

Vinterstemning langs Mjøsa. Velkommen til Hamar fredag.

Landsmøtehotellet Scandic Hamar.