Illustrasjonsbilde hentet fra webinar under Folkevandringa-prosjektet.
Illustrasjonsbilde hentet fra webinar under Folkevandringa-prosjektet.

Webinar 15. og 16. juni: ­Få kunnskap og ideer til valgstoff

Lær om meningsmålinger, velgervandringer og velgernes holdninger, og bli med på idémyldring!

15. juni kl. 10-11: Meningsmålinger
Tallknuser Johan Giertsen fra Poll of polls deler sine beste råd om hvordan du får gode saker ut av meningsmålingene, og svarer på spørsmål. Poll of polls samler resultatene av alle norske meningsmålinger. Her kan du finne data på både lokalt og nasjonalt nivå.

Bli med i møtet her.

15. juni kl. 13-14: Bli kjent med velgerne
Marta R. Eidheim og Ingrid Kvåle Faleide ved Universitetet i Bergen presenterer Norsk medborgerpanel, og svarer på spørsmål. Medborgerpanelet er et representativt utvalg av Norges befolkning. De har svart på spørsmål om viktige saker i samfunn og politikk i ti år. I dag vil du få høre om de siste velgervandringene og de mest tydelige holdningsendringene, og hvordan disse kan påvirke årets valg.

Her kommer du inn i møtet.

16. juni kl. 10-11: Godt valgstoff som kan lages i sommer
Her skal vi ha idémyldring, spesielt om saker som kan lages i juni og juli. Redaktørene Arve Uglum i Sogn Avis, Svend Arne Vee i Firdaposten, Lillian Holden i Hallingdølen og Tone Sidsel Sanden i Dølen deler noen av sine beste ideer. Deretter leder Kristine Holmelid fra SUJO en felles idémyldring.

Her kommer du inn i møtet.

MELD DEG PÅ EN ELLER FLERE AV SAMLINGENE 15. OG 16. JUNI

Webinarene arrangeres av Senter for undersøkende journalistikk (SUJO) i samarbeid med Landslaget for lokalaviser (LLA) og Mediebedriftenes Landsforening (MBL).