Dølen ung & engasjert i Brüssel

Gründercampen i Brüssel samla 150 skoleelever fra hele Europa, og midt i begivenhetenes sentrum var fire kreative elever fra Vinstra vidaregåande skule. Og journalist Tone Sidsel Sanden i Dølen var med. – Framfor regionavisa valgte Ungt entreprenørskap i Oppland og Hedmark å invitere med seg oss fra lokalavisa, og det med bakgrunn i at vi har vært flinke over tid til å skrive om elevene fra den videregående skolen, forteller Sanden, var eneste norske journalist.

– Det var veldig artig og inspirerende å få være med til Brüssel og gründercamp, forøvrig som eneste norske journalist. Framfor regionavisa valgte Ungt entreprenørskap i Oppland og Hedmark å invitere med seg oss fra lokalavisa, og det med bakgrunn i at vi har vært flinke over tid til å skrive om elevene fra den videregående skolen. Det er vi stolte av! Turen ble et spennende avbrekk fra den vanlige avishverdagen, og selvsagt gøy som skribent og fotograf å følge elevene i tre dager til ende.
Så var det slik det skulle være at en av deltagerne fra Midtdalen var med på laget som vant hele campen. Turen ble en påminnelse om at det er viktig å se på ungdom som en ressurs. Det er selvsagt også godt å vite at det er mange som følger med på hva vi skriver om, og at ung-satsinga vår faktisk har blitt lagt merke til, sier Sanden.

Les hele reportasjen som vedlegg