I 2010 inviterte Fanaposten til kokkekurs. Her er kva vi skreiv om saka til vårt idéhefte same år:
“Kvar fredag har Fanaposten ei matspalte med oppskrifter og tips. Med jamne mellomrom har avisa også besøkt lokale råvareprodusentar, og har saman med ein lokal kokk sett fokus på den lokale mattradisjonen. Alle 12 deltakarar på kokkekurset får forkle, kompendium og kurs i matlaging og vinsmaking saman med svært dyktige kokkar.
– Vi synest dette er kjempemorosamt. Vi set fokus på kortreist mat, lokale mattradisjonar og lokale krefter. Vi får også aktivisert lesarane våre, og får gode reportasjar tilbake, seier redaktør og dagleg leiar Ståle Melhus.”
Les også:
Bli abonnent eller verv en abonnent – vinn en mesterkokk
Er det mulig for en amatør å lage mat som en proff kokk?
Hvilken dagligvarebutikk er billigst til påskehandelen?