Nytt idéhefte til din avis

Har du ennå ikke fått det sjette idéheftet fra oss, må du se etter en konvolutt med LLA-logo på i dag. Her finner du både redaksjonelle ideer og markedsideer.

Ett av tipsene du får i idéheftet er å invitere leserne til å diskutere lokalavisa: I den ene reportasjen har Brønnøysunds Avis invitert fire samfunns-engasjerte lesere til å diskutere lokalavisa over en varm lunsj. Temaet for lunsjen er lokalavisas rolle i samfunnet, hvordan den skal skape lokal tilhørighet og identitet. I den andre reportasjen møtte avisa travle helsearbeiderne i lunsjpausen en helt vanlig torsdag for en prat om lokalavis, tilhørighet og identitetsskaping.

LLA leser sine medlemsaviser, og finner derfor veldig mye godt stoff som vi tror at andre aviser i LLA-familien kan ha nytte av. Mange av de gode sakene og tipsene legger vi ut i idébanken, eller vi publiserer dem i våre idéhefter. Men det er ikke sikkert at vi klarer å få med oss absolutt alt av det gode dere produserer ute i lokalavisene. Vi oppfordrer derfor alle som har gode tips eller innspill, både til redaksjonelle saker, marked, foto, layout, m.m., om å legge dette ut i idébanken, til glede og nytte for både egen avis og andre aviser