Ny kampanje: Avisannonsen virker fortsatt

Nå er det klart for en ny annonseserie som hele avisbransjen samler seg om: en kampanje for avisannonsen i nesten samtlige av landets aviser! Kampanjen skal vise at avis fortsatt er en stor og viktig mediekanal, og at avisannonsen fortsatt virker.

Gjennom kampanjen på seks helsider løftes store kjente merkevarer og annonsører frem som gode ambassadører for avisannonsen. Det fortelles suksesshistorier, og det slåes ned på myter om at ingen leser avisen lenger. Hovedmålgruppen er annonsører og mediebyråer. De annonsørene som er valgt ut og de historiene som fortelles, er like relevante over hele landet.

Den første av annonsene kan dere finne i vedlegg her. Dere som vil bruke annonsen, og de fem påfølgende annonsene, må melde fra om dette.

Kampanjen starter førstkommende onsdag 15. oktober og fådageravisene i LLA-familien bør rykke inn vedlagte første annonse onsdag, torsdag, fredag eller lørdag i denne uka.

Dere må selv legge inn egen avislogo i flippen nederst i høyre hjørne, og på samme sted i den lille annonsen som står til venstre for tekstblokken. Logoen kan plasseres som et bilde i pdf-en. Om dere ønsker kan vi sende en pakket Indesign-fil. Ta da kontakt med linn@allegutta.no. Husk at logoen må ligge innenfor flippen, så det ser ut som den kommer til syne når du blar!