Ny i idébanken

Jeg har fått den spennende jobben med å drive LLAs idébank det kommende året, mens Helen Frøyseth er i mammapermisjon. Jeg har gledet meg til dette, og nå er det veldig hyggelig å være på plass. Jeg tror det blir kjekt å følge med på hva som skjer i alle de flotte lokalavisene. Jeg håper at jeg kan bidra til å inspirere og spre gode ideer til lokalavisenes travle medarbeidere.

Jeg kommer til å jobbe her to dager i uken, hovedsakelig tirsdag og onsdag. Resten av uken skal jeg bruke på å skrive masteroppgave i medievitenskap. Det er veldig hyggelig om dere der ute bidrar til å holde idébanken levende hele uken ved å publisere innlegg. Send meg gjerne tips om egne eller andres gode ideer, enten det er nye vinklinger, spennende saker, spreke bilder, fin layout, kreative annonser eller godt språk. Send gjerne også ønsker om hva dere vil ha mer av i idébanken. Dere når meg på e-post laila@lla.no.

Jeg har journalistutdanning og erfaring fra blant annet Fanaposten og Bygdanytt. I tillegg har jeg jobbet med kommunikasjonsarbeid i Naturvernforbundet og som skolefotograf i Fotodesign.