LLA

Nå er fristen ute for aviskonkurransene!

I disse dager åpner LLA-sekretariatet mange spennende eposter og pakker. Fristen for innsending av bidrag til aviskonkurransene er nå.

LLA

Bli med på årets viktigste konkurranser i lokalavismiljøet! Deltagelse i LLAs aviskonkurranser betyr kollegial konkurranse med gode kolleger landet rundt. Og kanskje får avisa di hederlig omtale eller gjeve medaljer. Slikt gir nyttig oppmerksomhet også i lokalmiljøet.

Dette uttaler noen av lokalavisene som det siste året har hatt gjeve diplomer på veggene:

Astrid Espeland, redaktør i Suldalsposten, Årets lokalavis:

– Å bli kåra til Årets lokalavis, i konkurranse med så mange gode lokalaviser, var som eit fyrverkeri for sjela. Me gjer som idrettsfolk, strekkjer oss så langt me kan for å oppleva det igjen.

Edd Meby, redaktør i Våganavisa, hederlig omtale, Årets lokalavis:

– Kvaliteten på LLA-avisene blir bedre og bedre. Å bli bli nominert er en seier i seg selv.

Tomas Bruvik, redaktør i Kvinnheringen, Årets lokalavisside:

– Herleg indremedisin. Inspirasjon, inspirasjon, inspirasjon og inspirasjon

Bjarne Tormodsgard, redaktør i Hallingdølen, LLAs journalistpris:

– Me treng alle å bli evaluert  – og vurdert. Det hjelper oss i kvardagen. Også er det

søkkande moro å vinne!!

LLA inviterer medlemsavisene til å delta i følgende kategorier: Årets lokalavis, markedsprisen, årets lokalavisfoto, LLAs journalistpris og årets lokalavisside. I tillegg til hovedprisen i hver klasse, kan juryene også dele ut èn til to hederlige omtaler.

Alle prisene deles ut på LLA og lokalavisenes landsmøte i Trondheim 17. og 18. april. For avisene som er med på landsmøtet, gjør deltagelsen i aviskonkurransene landsmøteoppholdet ekstra spennende. Men selvfølgelig; alle LLA-aviser kan delta i årets aviskonkurranser, uansett om du skal til Trondheim eller ikke.

Fristen for å være med i lokalaviskonkurransene var fredag 30. januar. Vi tar selvsagt med oss videre det som kommer med Posten i uke 6.

Du kan laste ned en firesiders pdf-fil med all praktisk informasjon her:

LLA_konkurranseInvit_2015

Ta gjerne også turen innom landsmøtesidene våre her på LLA-weben. Hver uke legger vi ut nye oppdateringer om programmet.

Velkommen med bidrag til årets aviskonkurranser og til landsmøtet i Trondheim.

NidelvenHotellet1web

LLAs landsmøte åpner på Scandic Nidelven Hotel i Trondheim fredag 17. april. Dagen før dagen er det formelt årsmøte og lederforedrag.