Laila-Borge-LLA-web

Ny medarbeider i LLA

LLA har fått en ny kollega: Laila Borge skal særlig ha ansvaret for idébanken ett års tid.

Laila Borge vikarierer nå for vår redaksjonelle fagmedarbeider Helen Frøyseth – som er ute i fødselspermisjon. Laila skal være med oss et par dager i uken fram til neste sommer.

LLAs nye kollega skal først og fremst fylle LLA og lokalavisene sin idébank med ukentlig innhold. Selv om Ung & engasjert er avsluttet som prosjekt, tar vi med oss det beste på veien videre: Idébanken skal fortsatt gi inspirasjon til hvordan lokalavisene kan bli enda bedre – for lesere i alle aldrer. 

– Jeg hadde selv nytte av idébanken da jeg jobbet i lokalavis. Nå gleder jeg meg til å lese aviser og dele ideer og gode tiltak med avisene i LLA-familien, sier Laila Borge.

Laila har blant annet journalist-, foto- og deskerfaring fra et fem år langt opphold i Fanaposten i Bergen. Før det jobbet hun i Bygdanytt. Siste årene har Laila delvis studert medievitenskap ved Universitetet i Oslo, delvis jobbet i Norges Naturvernforbund. Det neste året skal Laila ta masteroppgaven sin i medievitenskap, samtidig som hun altså skal være LLAs redaksjonelle fagmedarbeider et par dager i uken, som regel tirsdager og onsdager.

Laila Borge når du slik:

laila()lla.no

Dir. nr. jobb 99 46 26 87.

LLA og lokalavisenes idébank.