Lyngdal1

Ny lokalavis i Lyngdal

Om to måneder får Norge enda en ny lokalavis: Lyngdal Avis.

Lyngdal1
Daglig leder/markedssjef Remi André Netteland (t.v.), ansvarlig redaktør Erlend Haddeland og journalist Magnus Aunevik i Lyngdals Avis.

Nordsjø Media AS og Media Sør AS har inngått en avtale om å starte opp en ny lokal abonnementsavis for Lyngdal, gjennom selskapet Lyngdals Avis AS.

Avisen vil få navnet Lyngdals Avis, og skal gis ut på papir hver torsdag fra 6. mars 2014. I tillegg vil avisen videreføre nettavisen lyngdalsavis.no.
– Vi ønsker med papirutgaven til Lyngdals Avis å være med på og styrke mediemangfoldet på Sørlandet, sier ansvarlig redaktør Erlend Haddeland i en pressemelding.

Avisen skal være en abonnementsavis, og vil tilby leserne lokalt innhold fra Lyngdal, både i papir, på nett, lesebrett og mobil, samt presentere hovedavisen som eAvis. 

– Vi opplever at nettavisen vår har blitt godt tatt imot. Å starte en papiravis i Lyngdal er et ambisiøst prosjekt i en utfordrende bransje, men vi har stor tro på dette, og gleder oss veldig til å ta fatt på oppgaven, sier Haddeland.

Lyngdals Avis AS vil inngå som en del av aviskonsernet Nordsjø Media AS som har hovedkontor på Bryne, og eier/driver Dalane Tidende, Dalane Trykk, Jærbladet, Gjesdalbuen, Sandnesposten, Solabladet, Bygdebladet Randaberg og Rennesøy, Strandbuen og Nordsjø Media Samkjøringen.

– Nordsjø Media er fornøyde med å ha fått til et samarbeid med Media Sør om å etablere og videreutvikle en lokal avis for Lyngdal. Vi ser på Lyngdal som et svært spennende område, med stort potensial for en egen lokalavis. Og det passer godt inn i vår portefølje av lokalaviser, sier Ernst A. Eik som er administrerende direktør i Nordsjø Media AS.

Lyngdals Avis AS vil ha sitt kontor i Lyngdal. Erlend Haddeland er ansatt som ansvarlig redaktør, Remi André Netteland som daglig leder/markedssjef og Magnus Aunevik som journalist.

Lyngdal2

Styreleder Magnus Aunevik i Media Sør AS og administrasjonssjef Asle Tjøtta i Nordsjø Media AS er enige om å starte opp en ny lokal avis for Lyngdal.