Her kan du følge mediedebattene i Arendal:

I dag onsdag arrangerer presseorganisasjonene to debatter i Arendal. Begge kan du også følge her på nett.

Landslaget for lokalaviser (LLA) er blant arrangørene når presseorganisasjonene onsdag har to debatter i Arendal.

Første debatt er klokka 13.00 – om ytringsfrihet for ansatte. Vi spør om lojalitet, kommunikasjonsstrategier og omdømmebygging går på bekostning av ytringsfrihet i kommune-Norge? Og hva kan vi gjøre for å få flere kommunalt ansatte til å engasjere seg i samfunnsdebatten? Vi tar debatten på Mediescenen, Agderposten i Østre gate 3, Arendal.

Du kan også følge debatten direkte her.

Èn time senere, klokka 14.00, er det mediepolitisk debatt på scenen hos Agderposten. Uavhengige og sterke medier er en forutsetning for demokratiet. I en tid der kostnadene øker, inntektene svikter og eksisterende støtteordninger svekkes: Klarer vi å ta vare på det unike norske mediemangfoldet?

Blant debattdeltakerne er den nye kultur- og likestillingsministeren Lubna Jaffery (Ap). Også Tage Pettersen (H), Kathy Lie (SV), Grunde Almeland (V) og Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) er med.

Du kan følge debatten direkte her.

LLAs generalsekretær Tomas Bruvik og pressepolitiske rådgiver Rune Hetland er i Arendal og bidrar blant annet til de to mediedebattene.

Den nye kultur- og likestillingsministeren Lubna Jaffery sammen med statsminister Jonas Gahr Støre på Slottsplassen i slutten av juni. I dag deltar statsråden i mediedebatten i Arendal. Foto: Torbjørn Kjosvold.