Slik blir fagsesjonane på fredagen:

Når du reiser heim frå LLA og lokalavisenes landsmøte, får du med deg ny kunnskap, idear og inspirasjon.

Under den offisielle opninga klokka 11.00 med blant anna kulturinnslag, trendforedrag og debatt, er vi alle samla i plenumssalen. Deretter byr vi på praktiske fagsesjonar resten av fredagen. Desse går parallelt, du velger akkurat den sesjonen du har mest lyst på.

Vi har foredrag som passer for dei aller fleste på avishuset. Det er derfor lurt å melde på fleire frå avisa, og fordele seg utover dei ulike fagsesjonane. Slik får avisa mest mulig nytte av heile landsmøtet!

Foreløpig program for fagsesjonane som går parallelt fredag:

Runde 1, klokka 14.00 – 14.40:

Slik jobba vi for å få fleire unge lesarar. Med og om Os og Fusapostens ungdomsredaksjon.

Slik hjelper vi lokale kremmarar med å få effekt av markedsføringa si – og dermed fleire kundar inn i butikkane. Med Kjell Slinning og Arild Honningsvåg i Sunnmørsposten.

Fremtidsjournalistikken! Med Sarah Sørheim og Geir Terje Ruud i NTB. Også om nynorskroboten til Nynorsk pressekontor (med Jan Inge Fardal, NPK)

Smart jobbing med InDesign-kurs. Med Helge John Hildershavn i X Office (førehandspåmelding, varer gjennom heile kursøkta frå 14.00 til 16.30)

Runde 2, klokka 14.55 – 15.35:

Derfor ble vi Årets lokalavis! Med Øystein Ingilæ i Kyst og Fjord, og Tone Sidsel Sanden i Dølen

Frå vanleg stillingsannonse til totalpakke med innholdsmarkedsføring, in-banner video, sosiale medier, print- og digitalannonser. Med Rune Henden i Polaris

Gode råd om bruk av sosiale medium. Med Hanne Løvik Kirknes, Institutt for Journalistikk

Runde 3, klokka 15.50 – 16.30:

Slik unngår du å bli tatt i faktafeil. Med Silje Skiphamn i Faktisk.no

Gjennom digitale annonsenettverk og ny kompetanse får vi fleire annonseinntekter! Med blant anna Espen Forsberg i Hallingdølen

Gode råd om strømming og nett-tv-produksjon.

Trykk her for å gå tilbake til LLAs landsmøtesider.