Slik får du tak i LLA i sommer – og her er viktige datoer til høsten:

LLA-sekretariatet har stort sett fellesferie i juli. Når vi er tilbake for fullt i august, har lokalavisene mye spennende i vente. Se her:

De fleste i sekretariatet i Landslaget for lokalaviser (LLA) har ferie fra 4. juli. Har du viktige hastesaker som ikke kan vente til vi er tilbake i august, finner du kontaktopplysningene våre under er her. Merk at eposter ikke blir sjekket regelmessig i ferietiden. Hvis noe haster, bør du sende en SMS til den av oss du må ha tak i. Se under annonsen for viktige datoer til høsten.

Tomas Bruvik, generalsekretær, tomas@lla.no, mobil 411 08 523

Lene Østberg, organisasjonssekretær, lene@lla.no, mobil 452 89 222

Geir K. Hus, markeds- og informasjonssjef, geir@lla.no, mobil 452 89 333

Rune Hetland, pressepolitisk rådgiver, rune@lla.no, mobil 452 89 444

Laila Borge, redaksjonell fagmedarbeider, (i foreldrepermisjon)


Viktige datoer til høsten:

Mandag 29. juni kl. 12.00: Medietilsynet åpner opp for at medier som skal søke om kompensasjon etter omsetningstap i forbindelse med korona-krisen, kan registrere seg i tilsynets digitale søknadssystem. Alle aktører som ønsker å søke, må registrere seg i systemet i forkant.

Tirsdag 4. august: Søknadsskjema tilgjengelig, og det blir mulig å søke om kompensasjon.

Torsdag 13. august: Siste frist for å søke kompensasjon. Det blir ikke mulig å søke etter at fristen har gått ut.

Utgangen av august: Kompensasjonen utbetales.


LLAs årlige digitalkonferanse, Lokal & digital, blir i Oslo sentrum
– fra trolig klokka 10.00 torsdag 22. oktober. Lokal & digital er både for redaksjonen og for markedsmedarbeiderne i lokalavisene. Dagen etter, fredag 23. oktober, deler vi oss i to spor: Journalistene og redaktørene kan da delta på det nye samarbeidsprosjektet mellom LLA, NRK og Senter for undersøkende journalistikk (Sujo). Markeds- og annonsemedarbeiderne får tilbud om en markedssamling om lokal handel – og et mediebyrå-treff.

Enn så lenge; god sommer. Inspirasjon til spennende reiser i Norge finner du på lokalavisenes egen reiselivsside, Mitt ferietips landet rundt.