Reidar Hystad og familien har selt 51 prosent av Mediehuset Sunnhordland til Polaris Media. (Arkivfoto: Sunnhordland)
Reidar Hystad og familien har selt 51 prosent av Mediehuset Sunnhordland til Polaris Media. (Arkivfoto: Sunnhordland)Bilde 1 av 1

Polaris kjøpte Sunnhordland forrige veke, Sykkylvsbladet denne veka

For ei veke sidan kjøpte mediekonsernet Polaris 51 prosent av aksjane i mediehuset Sunnhordland. I dag signerte Polaris avtale med eigarane av Sykkylvsbladet.

– Vi tok til i Sykkylvsbladet i 1982, og når vi nå har nådd pensjonsalderen, fant vi det rett å overlate avisvirksomheten til en annan aktør, seier redaktør og daglig leder Frank Kjøde og markedssjef Åge Eikrem i ei pressemelding som Medier24.no gjengir i dag torsdag.

Det er Sunnmørsposten og Polaris Media Nordvestlandet som har inngått ein avtale med utgjevarselskapet Sykkylven Media.

Dagleg Reidar Hystad i Sunnhordland sa forrige onsdag til eiga avis at dei tidlegare eigarane med 49 prosent av aksjane framleis vil vera sterkt delaktige i drift, utvikling og eigarskap i selskapet.

– Me har kjent Polaris Media lenge, og har blant anna eit godt samarbeid på teknologiutvikling og teknologiske løysingar i dag. Me har erfart at Polaris Media har same genuine ønskje om å utvikla lokale og regionale mediehusposisjonar som oss, seier dagleg leiar Reidar Hystad til Sunnhordland. Polaris blir med dette også medeigarar i Bømlo-nytt og Os og Fusaposten.

Les heile saka her.