Lucia-bilder fra avisene

Vi har fått inn de første Lucia-bildene i vår lille konkurranse. Mot slutten av uka vil bt-fotograf Rune Sævig kåre et vinnerbilde. Se bildene her

Bilde fra Bømlo-Nytt er teke av Grethe Kjøsnes: Ein liten lussekatt på sjukeheimsbesøk. Ikkje så enkelt å halda glitteret på plass. Born frå Espira Salamonskogen barnehage var, tradisjonen tru, på Luciabesøk på Bømlo bu- og rehabiliteringssenter. Jostein, Matholde og Helene heiter dei tre:

Bilder fra Marsteinen, tatt av journalist May Linn Clement:

– Ein liten Lucia-serie frå markeringa ved Storebø skule. 3. klasse stod for morgonsamlinga, der heile skulen samlast i gymsalen i 20 min før fyrste time startar. Lucia heiter Ida Medle Bjånesøy, forteller May Linn Clement.

Bilder fra Budstikka er tatt av Jøran Gamman og er fra Bjørnungen barnehage i Songdalen.

Bilder fra Fjuken, tatt av Tom Erik Solstad: Lucia i Vågå der Søre Grindstugu barnehage gjekk tog og spanderte lussekattar på kommunehuset:

Bilder fra VestnesAvisa er tatt av Cecilie Aas Uren. Dei er tekne på Vestnes sjukeheim med luciabarn frå Tryggheim barnehage:

Bilde fra Stangeavisa er tatt av Dan Cato Røe: Luciatog på rehabiliteringssenteret i Ottestad. Ansatte gikk Luciatog for pasientene, og de endte opp ved bassenget.

Bilder fra Fanaposten er tatt av Vibeke Blich : Avisa var tilstede da femåringene fra Espira Rå barnehage gikk i Luciatog til naboene sine på Nordahl Grieg videregående skole:

Mer fra Fanaposten: Disse bildene er tatt på generalprøven til Lucia-konserten som av 4.klassingene på Skeie skole arrangerte i dag. Konserten ble fremført for 3.-, 2.- og 1.-klasse ved samme skole, før konserten skal fremføres for foreldre i kveld. Jenten på bilde 04 og 09 var årets Lucia, og heter Sofie Constanse Nielsen. Foto: Chris Ronald Hermansen:

Bilder fra Os og Fusaposten, tatt av journalist Øystein Lid:

Bilder fra Saltenposten er tatt av Bjørn Olsen: Vi fikk overraskende besøk av et luciatog.
Barna kommer fra Lyngheia barnehage, avdeling Tinkeligheia:

Bilder fra Solabladet er tatt av journalist Trine Selvikvåg:

Bilder fra Søvesten er tatt av journalist Edna M. Hovden:

Flere bilder fra Søvesten er tatt av journalist Helga Hjorthol:
– Mørk ettermiddag, trøtte barn, reflekser og foreldre og busker i veien. Bildene er tatt i Grøtnes barnehage på Kyrksæterøra i anledning luciamarkering og åpning av barnehagens nye gapahuk:

Har du tatt Lucia-bilder i dag? Send dine beste bilder inn til oss: helen@lla.no, eller legg de til i kommentarfeltet til denne saken. Liten overraskelse i posten til den som tar de beste bildene. Jury består av bt-fotograf Rune Sævig, som har vunnet flere priser for sine bilder

Les også:

Hvem tar det beste Lucia-bildet?