Bli abonnent eller verv en abonnent – vinn en mesterkokk

Denne kampanjen har gitt Snåsningen 15 NYE abonnenter i november.


“Blant alle som bestiller et abonnement på lokalavisa før 12. desember trekker vi en abonnent som får kokken Kim Tomas til disposisjon. Du kan be heim inntil 6 personer på en kostnadsfri helaften, med tre-retters middag tilberedt av Kim Tomas. Han har blant annet jobbet under Eyvind Hellstrøm på Bagatelle, og hos Arne Brimi på Fossheim Hotell. Eneste krav vi stiller til den som blir trekt ut som
vinner, er at maten må tilberedes i Snåsa-området, og at det skjer i tidsrommet februar-mars 2012.
Ved å bestille et abonnement nå, sparer du både prisøkning neste år, i tillegg får du resten av året på kjøpet.”

I vår målestokk har vi fått god respons på kampanjen, som sannsynligvis gjør at vi får en
opplagsøkning neste år etter at vi hadde en nedgang i fjor, forteller redakør/daglig leder Tore Viem.