logo-lister

To nye medlemsaviser til LLA

Landslaget for lokalaviser hilser velkommen to nye medlemsaviser: Lister og Frøya.no. Den ene har over 125 års erfaring, den andre er nokså ny i mediebransjen.

listerok

Det er altså to nokså forskjellige mediebedrifter som nå blir med i LLA-familien: Lister, for mange kjent som Farsunds Avis i Vest-Agder, har holdt det gående helt siden 1889. I over 125 år har avisa dekket Farsund og kommunene rundt. Avisa dekker nå både Farsund, Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord og Hægebostad kommuner. Det gjør avisa på papir fire dager i uka og løpende gjennom www.Lister24.no. Opplaget er drøye 5000, mens Lister24.no har i overkant av 200.000 sidevisninger i uka, fordelt på rundt 30.000 unike brukere!

Sveinung W. Jensen (bildet) er ansvarlig redaktør og daglig leder. Schibsted eier rundt 85% av aksjene i utgiverselskapet Farsunds Aktiebogtrykkeri AS.

sveinung-jensen-lister

Besøk Lister24.no her.

Du kan også lese mer om Lister på Wikipedia.

Landslaget for lokalaviser har siste uka også fått selskap av Frøya.no i Sør-Trøndelag. Dette blir LLAs første rene nettavis. Så langt legges alt ut på nett via Frøya.no og Frøyaportalen.no. Ansvarlig redaktør i den nokså unge nettavisa er NRK-veteranen Tore Strømøy. Han har med seg redaktør Lena Jørgensen.

I Frøya.nos egen nettavis du lese mer om Frøyas medlemsskap i LLA.

Med Lister og Frøya.no har LLA nå 110 medlemsbedrifter og er interesseorganisasjonen for lokalaviser i store deler av Norge.