LLA/MBLlogo

Oppdatert invitasjon til fokusdag: Nett- og produksjonssystem – nå med enda flere leverandører

Lyst til å få et overblikk på hva som skjer hos et utvalg nettleverandører? Vil du vite siste nytt hos en stor håndfull leverandører av produksjonssystemer? Er du klar for å møte også andre aviskolleger som jakter på nye tjenester og nye leverandører? Lurer du på hva du skal gjøre i 2012?! I så fall bør du ta turen til Gardermoen fredag 17. februar. Da inviterer MBL og LLA til vår første felles fokusdag, hvor vi denne gangen særlig ser på leverandører av nett- og produksjonssystemer.

Vår fokusdag er en forsiktig start på noe vi har lyst å gjøre et par ganger i året – og vi gjør det enkelt og greitt: Først får du et aldri så lite innledningsforedrag om de viktigste nett-trendene i avisbransjen. Dernest får du i løpet av seks timer anledning til å møte minst ti leverandører. Kall det gjerne speed-dating, hvor du besøker de leverandørene du er aller mest nysgjerrig på.

I tillegg får du være sammen med aviskolleger som også jakter på den store kjærligheten; altså riktig leverandør og mer kunnskap om hva som skjer. Å mingle med kolleger som kanskje står foran samme utfordring, er i seg selv nyttig.

Vi tipper at MBL og LLAs fokusdag passer aller best for lokalavisene, og at daglig leder, redaktør og/eller teknisk ansvarlig føler seg aller mest kallet til å ta turen til Gardermoen.

Selve fokusdagen er fredag 17. februar, men for deg som har lyst å gjøre unna reisen i god tid, inviterer vi til felles middag kvelden før.

Tid, sted og program:

Torsdag 16. februar kl 20.00: Felles middag på Park Inn by Radisson, Gardermoen

Fredag 17. februar kl. 09.00: Fokusdag

Kl 09.00 – 09.30: Geir Engen i MBLs Nettforum med kort intro og overblikk på nett

Kl 09.30 – 12.00: Du besøker de leverandørene du vil (gruppevis)

Kl 12.00 – 13.00: Lunsj og avisprat

Kl 13.00 – 15.00: Du besøker resten av leverandørene du vil snakke med (gruppevis)

Kl 15.00 – 15.15: Avslutningsord i plenum.

Pris: 1000 kroner per deltaker, som inkluderer fokusdagen og lunsjen fredagen.

Evt tilslutningsnatt på Park Inn betales selv (ca 1500 kroner). Er du med på middagen torsdag kveld, kommer den på ca 300 kroner, eks drikke.

Vi håper vi får se deg på Gardermoen i midten av februar. Snarlig bindende påmelding via påmeldingslink på www.mediebedriftene.no eller www.lla.no. Her ser du også hvilke leverandører som kommer – og du velger hvilken av dem du vil besøke på deres respektive stand. Oppdatert påmeldingsfrist: Senest 31. januar.

Vennlig hilsen

Mediebedriftene og Landslaget for lokalaviser.

Geir Engen, fagsjef for digitale medier, MBL

Lene Østberg, organisasjonssekretær, LLA

Geir K. Hus, markeds- og informasjonssjef, LLA