LLA-kartet-2012

Nytt avisår og nye nettsider

Her og nå byr Landslaget for lokalaviser på nye nettsider. Det skal både lokalavisene og alle våre samarbeidspartnere få glede av.

Oppussingen av LLAs nettsider skal ikke minst gjøre det enklere å finne det du vil ha. 

Jobber du i lokalavis, håper vi du enkelt finner fram til kurs og kompetansemateriell eller annen informasjon du trenger i hverdagen. Er du på jakt etter gode leverandører og samarbeidsavtaler, finner du også det langt enklere enn tidligere. Landsmøtet har selvfølgelig fått sin egen plass.

Noe av det aller viktigste med LLAs nye nettsider er informasjonsbasen om avisene våre. Annonsører, mediebyråer og andre som søker informasjon om en lokalavis, vil forhåpentligvis bli begeistret over den nye løsningen vår. Gjennom enkle dekningskart og et utdrag faktainformasjon om hver avis, vil du trolig få vite det du trenger aller mest om lokalavisene. Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt og praktisk som mulig. Informasjonen om hver avis finner du øverst til høyre, under vårt fortsatt gjeldende slagord: Lokalavisa nær og kjær.

Når du leser dette, har vi altså lansert LLAs nettsider i ny drakt. Det betyr ikke at alt er helt ferdig! Vi fyller på med mer innhold de neste ukene, og har du kommentarer eller forslag til justeringer, tar vi selvsagt i mot det.

Prosjektansvarlig for de nye nettsidene våre har vært Lene Østberg i LLA. Nettløsningen er levert av Smart-Media og det er Fonnfjell Design som står bak den grafiske formgivingen.

Vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid med aviser, byråer og andre samarbeidspartnere – nå med et friskere samlingspunkt her på www.lla.no