Ny fokusdag: Abonnementssystemer

Vil du og avisa di bli oppdatert på et passelig utvalg abonnementssystemer? Lyst til å se hvem som tilbyr hva – eller høre siste nytt fra nåværende leverandør? Og utveksle litt erfaringer med andre aviskolleger som også ser på abonnementssystemer?

I så fall bør du nå melde deg på fokusdagen vår 8. mars. Da inviterer MBL og LLA til vår andre felles fokusdag på Gardermoen – hvor vi nå samler en håndfull leverandører av abonnementsprogrammer og betalingsløsninger.

Fokusdagen i mars er en fortsettelse av det vi gjorde på samme tid i fjor – og vi gjør det like enkelt og greitt denne gangen: Først får du et aldri så lite innledningsforedrag om de viktigste abonnementstrendene i avisbransjen. Dernest får du i løpet av fem timer anledning til å møte minst fem leverandører. Vi kaller det for “speed-dating”, hvor du altså besøker leverandører som avisen din kanskje vil samarbeide med.

I tillegg får du være sammen med aviskolleger som også jakter på den store kjærligheten; altså riktig leverandør og mer kunnskap om hva som skjer. Å mingle med kolleger som kanskje også står foran kjøp eller utvidelse av abonnementssystem, er i seg selv nyttig.

Vi regner med at LLA og MBLs fokusdag passer aller best for lokalavisene, og at daglig leder, abonnementsansvarlig og/eller markedssjef føler seg mest kallet til å ta turen til Gardermoen.

Selve fokusdagen er fredag 8. mars, men har du lyst til å gjøre unna reisen i god tid, kan du selvsagt sjekke inn på hotellet vårt kvelden før og spise middag sammen med de andre avisgjestene som er kommet.

Tid, sted og foreløpig program:

Torsdag 7. mars kl 20.00:

Felles middag for de som kommer kvelden før, på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen

Fredag 8. mars kl. 09.00: Fokusdag

Kl 09.00 – 09.30: Kort intro og overblikk

Kl 09.30 – 11.30: Du besøker leverandørene (gruppevis)

Kl 11.30 – 12.30: Lunsj og avisprat

Kl 12.30 – 15.00: Du besøker resten av leverandørene (gruppevis)

Kl 15.00 – 15.15: Avslutningsord i plenum.

Vi har så langt med oss Stein Raaness AS/Infopress, Infosoft, Mediaconnect (tidl. InfoSolve), Anygraaf og AspNor/X-akt avis. Vi jobber også med et par andre.

Pris: 1000 kroner per deltaker, som inkluderer fokusdagen og lunsjen fredagen.

Evt tilslutningsnatt på Park Inn til ca 1300 kroner betales selv direkte til hotellet, men du reserverer rom via påmeldingslinken vår. Er du med på middagen torsdag kveld, kommer den på ca 400 kroner, eks drikke.

Vi håper vi får se deg på Gardermoen i begynnelsen på mars. Du melder deg på via påmeldingslink så snart som mulig, men senest fredag 8. februar.

Vi sender ut bekreftelse etter dette.

Påmelding

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med Lene Østberg i LLA, lene()lla.no, eller dir tlf. 452 89 222.