Gjengen-på-landsmøtet-2017_uten-armer

Nesten alt fra landsmøtet!

Vi gratulerer Sunnhordland som Årets lokalavis. Mer om dette og andre spennende saker fra LLAs landsmøte 2017, finner du her:

VERDENS BESTE LANDSLAG: Lokalavisene og LLAs landsmøte i Haugesund ser ut til å ha blitt akkurat det vi håpet på. En flott blanding av nyttige foredrag og erfaringsutvekslinger, avisprat døgnet rundt og mektige kulturinnslag og underholdning. Tusen takk til alle som bidrog.

Den beste oppsummeringen fra årets landsmøte finner du i årets landsmøteavis. Vi delte ut en helt fersk papiravis til alle deltakerne etter Avaldsnesturen – i den avisa finner du både en del foredrag, prisutdelinger og LLAs årsmelding for 2016. Avisa blir sendt alle LLA-aviser i disse dager.

Her og nå legger vi ut en del saker som vi publiserte underveis på LLA-weben. Under her finner du også noen power-point-foredrag, men mesteparten finner du altså i landsmøteavisa og etter hvert i LLAs idébank.

For bilder og andre spørsmål om landsmøtet:

Laila Borge, LLAs fagmearbeider og fotograf på landsmøtet: laila()lla.no, mobil 994 62 687

Lene Østberg, LLAs organisasjonssekretær: lene()lla.no, mobil 452 89 222

Artikler som vi la ut underveis:

Sunnhordland er Årets lokalavis: Sunnhordland er kåret til Årets lokalavis. Den høytidlige tildelingen fant sted under Landslaget for lokalaviser (LLA) sitt landsmøte i Haugesund lørdag kveld. Les mer her.

LLAs landsmøte er godt i gang: Rundt 250 avisfolk er samlet til LLAs landsmøte i Haugesund. Styreleder Roar V. Osmundsen åpnet landsmøtet klokka 11.30. Her kan du lese Osmundsens tale.

No er vi klare for årets landsmøtesamling: Velkomen til Haugesund og LLAs landsmøte: Seinast fredag er nesten 250 avisvenner på plass i Smedasundet. Vi er klare for spennande foredrag, debattar, kulturinnslag, prisutdelingar og idémyldring døgnet rundt. Program og navneliste finner du her.

Foredrag:

Lokalavisen og offentlighet 2.0_Bengt_Engan

Tysvær Sola Kvinnheringen

Anne Berit Strandbuen Totalkunde

Christian Samuelsen Klassekampen

LLAs effektportal

Stangeavisa Harasjøen

Østring Amedia journalistikken

VestTelemarkBlad SnapChat

Korte caser om lag og organisasjoner

Veslemøy Rysstad – Avis i skolen og Medielabben

Roar Osmundsen – Ungavis

Tone Holmquist_Kommunestyreanmeldelse

Raumnes – Rådmannslønnen

Vigga og Fjuken – Redakjsonssamarbeid om folketall

Lyst å mimre litt også? Her er bildekavalkade og et par video-snutter fra våre fantastiske kulturkrefter på landsmøtet; LLA-band, Linda Engan og Grand Dinner Show:

LLA-band, standup og bildekavalkade fra landsmøtet.

LLA-band under ledelse av Torstein Oliversen i Solabladet: Elin Moen Karlsen og Holger Austvoll i Strandbuen og våre tidlegare aviskollegaer Svein Ragnar Myklebust, Henning Haugen og Ivar Roda.

Linda Engan, Saltenposten, åpner dag to av LLAs landsmøte, sammen med pianist Svein Ragnar Myklebust fra LLA-band.

Grand Dinner Show med Morten Aakre (tidligere Dalane Tidende), Inger Lise Hope & co på LLAs landsmøte lørdag kveld.

Neste års landsmøte blir i Bodø – fra fredag 13. april. Hjertelig på gjensyn.