Markedsfolk samlet under LLAs salgskurs i Oslo.
Markedsfolk samlet under LLAs salgskurs i Oslo.

LLAs kurshøst godt i gang

Denne høsten arrangerer LLA arkivkurs, fotokurs og digitalkonferanse. Samtidig går vi for alvor i gang med planleggingen av neste års landsmøte, som blir i Bodø 13. og 14. april.

Markedsfolk samlet under LLAs salgskurs i Oslo.

16. november blir det arkivkurs i Kristiansand. Der lærer du hvordan du kan grave deg fram til både nyhetsstoff og historisk stoff i arkivene. Kurset arrangeres i samarbeid med Arkivverket og Interkommunalt arkiv i Vest-Agder. Les mer om arkivkurset her.

Utover høsten har aviser på Vestlandet mulighet til å få fotokurs i egne redaksjonslokaler. Fotograf Ingerid Jordal var i august på turné til en del av LLA-avisene i Nord-Norge, og er nå klar for å ny turné på Vestlandet. Avisene får et nyttig og inspirerende minikurs med spesialtilpasset opplegg ut fra egne ønsker.

19. og 20. oktober arrangerer LLA konferansen «Liten og digital» i Bergen. Deltakerne får høre om kreative kampanjer, digital historiefortelling, nye trender, digitale abonnement og synlighet i digitale kanaler. Dessuten besøker vi splitter nye Media City Bergen.

14. og 15. september arrangerte LLA salgskurs og mingling med mediebyråene. Da ble også LLAs markedsgruppe opprettet på Facebook, for deling av små og store ideer mellom lokalavisenes markedsmedarbeidere. Jobber du med markedsarbeid i en av LLAs medlemsaviser? Ta kontakt for å bli lagt til i Facebook-gruppen.

LLA er også i gang med forberedelsene til landsmøtet i Bodø. Her blir det samarbeid med journalistutdanningen på Nord universitet, og det blir tatt sikte på et spenstig og framtidsrettet program. Medlemsaviser i området bidrar aktivt i forberedelsene, og vil sørge for at landsdelen blir synlig i det sosiale programmet.