Askoy2

Gjeve priser til lokalavisene

Fem aviser i LLA-familien kan til våren hente hjem nye Europeiske avispriser: Askøyværingen, Fanaposten, Hallingdølen, Hordaland og Kvinnheringen er alle hedret for god avisdesign.

Askoy

En av de premierte sidene – i Askøyværingen.

Det er i den prestisjefylte konkurransen European Newspaper Awards de fem lokalavisene nå har fått vite at de skal til Wien for å hente hjem fine premier.

Askøyværingen, Fanaposten, Hallingdølen, Hordaland og Kvinnheringen har konkurrert med nesten 200 aviser fra nesten 30 land og de får heder i forskjellige kategorier.

Hallingdølen får hele ti priser!

Redaktør Kai Svellingen Flatekvål i Askøyværingen uttaler til egen nettavis:

– Dette er en anerkjennelse for det flotte arbeidet vi gjør sammen. Det er veldig moro og det viser at vi gjør mye riktig i utformingen av avissider, sier Flatekvål, og legger til:

– Engasjementet i redaksjonen smitter over på de som lager sidene. Det er enkelt å lage gode sider når kvaliteten på bildene og innholdet er så bra som det er.

Les hele artikkelen i Askøyværingen her.

Her ser du Fanaposten sin nettsak om prisene.

I LLAs idébank finner du Hallingdølens vinnersider.

Og på European Newspaper Awards sine nettsider kan du se hele premielisten. I tillegg til de fem nevnte LLA-avisene, ser vi blant annet Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad på premielisten.