Sommermagasin-Lister-baderep-2

Samarbeider om sommermagasin

De tre søsteravisene Lister, Lindesnes og Søgne og Songdalen Budstikke samarbeider om å lage sommermagasin. Det hjelper dem å lage et sterkt produkt.

De tre søsteravisene Lister, Lindesnes og Søgne og Songdalen Budstikke samarbeider om å lage sommermagasin. Det hjelper dem å lage et sterkt produkt.

Magasinet er spesielt rettet mot turister. Det blir distribuert med fulldistribusjon og delt ut på campingplasser og andre steder der turister ferdes.

I magasinet kan du blant annet lese om fyrferie-feberen som brer om seg, med tips om hvilke sørlandsfyr du kan overnatte på. Her er en reportasje om en familie som koker krabbe ved sjøen, med krabbefakta og oppskrifter. Her er kajakkreportasje, glamping-reportasje, badesak, oversikt over gode fiskeplasser og intervju med Helene Bøksle som forteller om sørlandssomrene sine. De har også intervjuet dem som jobber med turisme om hva de anbefaler til besøkende med 12 timer i hver kommune. Sakene har store bilder og nyttige faktabokser.

Blant annonsørene er meglere, turistnæring, konsertarrangører, hagesenter og kafeer.

– Jeg anbefaler sterkt å samarbeide. Det løfter det faglige miljøet og styrker produktet samtidig som flere tjener penger. Avisene jeg er redaktør for samarbeider konsekvent om større rigg med stort hell. Vi har samarbeidet om sommermagasin i tre år, og har laget julemagasin og hyttemagasin av nasjonal standard. Det er så gøy! sier Fridtjof Borø Nygaard som er redaktør og daglig leder for de tre avisene.