Opplagssamling 23.-24. august, Oslo-København

Torsdag 23. august inviterer LLA til idédugnad og nyttig erfaringsarbeid om bord i Københavnbåten fra Oslo.

Etter et døgn på sjøen, flyr du hjem fra Danmark med SAS, direkte til flere flyplasser i Norge.

Hvis du på egen regning, og i egen regi, ønsker å tilbringe resten av helgen i København, er du selvsagt hjertelig velkommen til det.

Vi skrur sammen opplagssamlingen omtrent på samme måte som siste markedssamling på Losby Gods: Gjennom mye gruppe- og idéarbeid skal vi jobbe fram et arbeidshefte som du og avisen din forhåpentligvis vil ha praktisk glede av i minst ett år fremover. Innimellom får vi også faglig påfyll utenfra, blant annet fra Knut Elvebakk i Salgsutvikling AS.

I København kommer salgs- og marketingdirektør Joachim Langagergaard fra Kristeligt Dagblad om bord til oss. Joachim og avisen hans har økt opplaget i snart tjue år og er Danmarks hurtigst voksende avis.

LLAs opplagssamling er særlig for abonnementsmedarbeidere, markedsansvarlige, daglige ledere og/eller andre i avisa di som jobber for å få opplaget opp. 

Velkommen om bord i MS Pearl Seaways torsdag 23. august.

 

OPPDATERT PROGRAM:

Torsdag 23. august:

09.45: For deg som kommer med fly til Gardermoen torsdagen: Fellesbuss fra flyplassen til Københavnbåten ved Vippetangen i Oslo

11.00: Opplagssamlingen starter om bord på MS Pearl Seaways

11.00 – 11.30: Introduksjon, et ostesmørbrød og litt om opplagstrender. Geir K. Hus, LLA

11.30 – 12.30: Slik får vi nye abonnenter og slik stopper vi stopp! Knut Elvebakk, Salgsutvikling AS

13.00 – 16.30: Idédugnad og gruppearbeid; deltakerne jobber med praktiske opplagstiltak.

16.30 – 17.30: Vi legger fra kai og nyter utseilingen i Oslofjorden

17.30 – 18.00: Vi samler dagens tanker og ideer i plenum – og forbereder morgendagens presentasjon

 20.30: Fellesmiddag i Blue Riband Brasseri

 

Fredag 24. august:

09.00: Presentasjon av ideer og opplagstiltak

10.00: Danmarks opplagsvinner: Joachim Langagergaard i Kristeligt Dagblad

Lunsj før vi går i land og deretter fellesbuss fra båten til København sentrum og videre ut til Kastrup lufthavn. 

14.00 (tidligst) og utover dagen og resten av helgen: Direktefly med SAS fra København til blant annet Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Nord-Norge-fly via Oslo. De som ønsker det, kan på egen regning og i egen regi, bli igjen i København til lørdag eller søndag, men alle fristilles og LLA har ingen fellesarrangement etter opplagssamlingens slutt fredagen.

 

PRAKTISK INFORMASJON:

Sammen med rederiet, DFDS Seaways, har vi sydd sammen en pakke som inkluderer det aller meste på LLAs opplagssamling. Du må selv komme deg til Gardermoen eller direkte til båten ved Vippetangen i Oslo, men ellers har vi tatt hånd om det meste. Pakkeprisen på cirka 4900 kroner inkluderer følgende:

Fellesbuss fra Gardermoen til båten torsdagen

Kurs- og foredragsutgifter

Enkel lunsjmat torsdagen

Båtturen inkludert utvendig singel lugar med havutsikt (Commodore Class)

3-retters middag med drikke torsdagen

Frokostbuffet fredagen

Lunsjbuffet fredagen

Fellesbuss båten – København sentrum – Kastrup lufthavn

SAS-fly direkte til blant annet Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Nord-Norge-fly via Oslo.

Arbeids- og idéhefte etter kurset.

 

MER PRAKTISK INFORMASJON OM BÅT, FLY OG HOTEL:

Du må altså selv ordne deg med fly eller annen transport til Gardermoen eller båten ved Vippetangen i Oslo. Vi setter opp fellesbuss fra flyplassen torsdagen klokka 09.45.

Vi har reservert oppgraderte single lugarer i Commodore Class, alle med vindu og havutsikt. 

Returreisen med fly fra Kastrup i København, er inkludert i den stipulerte pakkeprisen vår. Når du melder deg på via LLAs påmeldingslink, må du der føre opp hvilken dag og tidspunkt du ønsker for flyreisen hjem til Norge. Se på SAS sine hjemmesider for aktuelle flytider fredag 24. august, lørdag 25. august eller søndag 26. august.

Første mulige retur er tidligst rundt klokka 14.00 fredag 24. august, men du står selvsagt fritt til å velge retur senere om fredagen – eller på lørdagen eller søndagen.

Hvis du ønsker å tilbringe helgen i København må du selv ordne booking og betaling av hotel. Tips om hoteller finner du blant annet på DFDS Seaways sine hjemmesider, Finn.no, Hotels.com eller hos den enkelte hotelkjede.

LLAs stipulerte pakkepris på cirka 4900 kroner inkluderer returreisen med SAS fra Kastrup. Pakkeprisen vil variere noe, alt etter hvilken avgang du velger og hvor du reiser. Eksempelvis vil du til Bodø få et tillegg på ca 400 kroner. Evt påmeldinger etter opprinnelig påmeldingsfrist i mai, kan også gi et lite tillegg for lugar og fly. Uansett har vi forhandlet fram en hyggelig pris for hele opplagssamlingen.

Reisebetingelser for DFDS Seaways, hvor det blant annet står at du må ha med deg ID-kort med bilde for å komme om bord, kan du laste ned her.

Påmeldingsfristen er gått ut. Ønsker du likevel å bli med nå, gjør vi selvsagt alt vi kan for å få plass til deg på båten. Ta kontakt med geir()lla.no i dag!

Vil du se mer om båten og København, kan du ta turen innom DFDS Seaways sine nettsider.

A-konto-faktura for opplagssamlingen ble sendt avisene i juni/juli.

Vi håper du blir med oss på en nyttig og trivelig opplagssamling, hvor du møter hyggelige medarbeidere fra lokalaviser med omtrent samme hverdag som deg selv. Hjertelig velkommen om bord.

Vennlig hilsen

Geir K. Hus i LLA & Holger Austvoll, Strandbuen/LLA