Mediebyråtur, Sunnhordlandsregionen

Torsdag 6. september tar vi med oss de største mediebyråene og flyr fra Oslo til Stord og Kvinnherad – hvor vi blant annet besøker nasjonale kjeder som driver lokal handel. Lokalavisdagen avrundes med omvisning og middag ved det eneste baroniet i Norge; Baroniet Rosendal.

I løpet av Vestlandsturen gir vi mediebyråene et praktisk innblikk i samspillet mellom nasjonale handelskjeder, byråene, lokale forhandlere og lokalavisene. Byråene skal med egne øyner få se hvordan lokalavislandet er skrudd sammen – og høre om hvordan lokale butikker i nasjonale kjeder, kjøpesentra og lokalavisene opplever mediehverdagen. Erfaringsutvekslingen underveis mellom deltakerne fra byråene og lokalavisene vil også være nyttig og interessant for alle som blir med.

Vi har plass til totalt 37 medarbeidere fra byråene og lokalavisene. Det betyr at vi trolig har plass til maksimum èn deltaker fra de avisene som vil være med – og det bør helst være den i avisa di som har mest kontakt med mediebyråene i de årlige forhandlingene og/eller i hverdagen.

Vi hadde påmeldingsfrist 26. juni. Bekreftelse ble sendt alle påmeldte deltakere 27. juni. Hvis du ikke rakk å melde deg på til da, så send en epost til lene()lla.no for å høre om vi har flere ledige plasser.

Se detaljert program på neste side. Prisen blir rundt 3900 kroner per deltaker, inkludert blant annet middag på Baroniets avlsgård, èn overnatting på Rosendal Fjordhotel og øvrige utgifter. Eventuelle flyreiser kommer i tillegg.

Her kan du laste ned hele invitasjonen og detaljert program:

LLA lokalavistur avisene

For mer informasjon: Geir K. Hus, LLA, geir()lla.no, mobil 452 89 333.