Mediebyrå- og lokalavissamling

Landslaget for lokalaviser (LLA) gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til årets mediebyråtur. Torsdag 5. september viser LLA og Saltenposten fram en ny spennende del av lokalavislandet. Da inviterer vi mediebyråene og medlemsavisene våre til studietur og erfaringsutveksling i Fauske og Saltstraumen. Vi får se og høre hvordan nasjonale kjeder driver lokale butikker og kjøpesentra. Vi får høre hvordan lokalavisa jobber sammen med annonsekundene. Du blir kjent med mediebyråer og kan utveksle nyttige erfaringer og knytte verdifulle kontakter. Og du får oppleve Nord-Norsk kultur og mat. Alt i løpet av 24 timer!

Vi har plass til totalt 38 medarbeidere fra byråene og lokalavisene. Avisene bør helst stille med den i avisa di som har mest kontakt med mediebyråene i de årlige forhandlingene og/eller i hverdagen. Meld deg helst på, via påmeldingslinken vår, før dere tar sommerferie. Siste frist, så sant vi fortsatt har ledige plasser: Mandag 19. august.

Dersom vi får flere påmeldinger enn vi har plass til, er det førstemann til mølla som gjelder. I verste fall kan vi ha maks èn deltaker per avis, men dette ser vi på i juli/august.

Pris per deltaker blir ca 5.900 kroner, inkludert blant annet RIB-tur til Saltstraumen og Fauske, middag og kultur i lavo, èn overnatting på hotel Scandic Fauske, frokost, retur-transport og øvrige utgifter. Eventuell flyreise kommer i tillegg – og må bestilles selv av den enkelte avis. Evt drikke kommer også i tillegg.

Foreløpig program, torsdag 5. september 2019:

08.30: Mediebyråene og LLAs folk reiser med Norwegian fra Oslo lufthavn til Bodø

Aviser som kommer med andre fly må også lande senestklokka 10.05

10.30: RIB-tur til Saltstraumen og Fauske

13.00: Besøk, samtaler, cases og erfaringsutveksling med nasjonale kjeder og lokale butikker, blant annet trolig AMFI Fauske, Spar, Rema, Coop Prix, Cubus/Dressmann og andre kjedebutikker – og Saltenposten

17.30: Innsjekk Scandic Fauske

19.30: Lavokveld med blant annet kortreist mat og Ramsalt Opera. Mingling og erfaringsutveksling

 

Fredag 6. september:

08.30: Buss til Bodø, inkludert kort lokalavisforedrag. Ankomst flyplassen ca 09.30.

10.30: Mediebyråene og LLAs folk reiser med Norwegian fra Bodø lufthavn til Oslo.

 

Her er påmeldingslinken.

Spørsmål? Ta kontakt med Geir K. Hus eller Lene Østberg i LLA:

Geir, geir()lla.no, mobil 452 89 333

Lene, lene()lla.no, mobil 452 89 222.

Vi har begge ferie i juli, så send gjerne en SMS hvis noe haster og ikke kan vente til første uka i august.