IJ

IJ med nytt kurs: Forstå lokale bedrifter sine regnskap

Knekk et regnskap: Institutt for journalistikk (IJ) tilbyr no også LLA-avisene eit kurs i å forstå lokale bedrifter sine regnskap. Kurset gjennomføres når det passer avisa.

Det er fagmedarbeidar Trygve Aas Olsen (bildet) som kan hjelpe lokalavisene til å få meir spennande stoff ut av regnskapa til lokale bedrifter. IJ skriv dette om kurset:

Det er mange interessante saker man kan skrive etter å ha dykket litt ned i et årsregnskap til en bedrift. Kanskje har dere noen gasellebedrifter i lokalsamfunnet som gjør det skikkelig bra, som skaper arbeidsplasser i nærmiljøet og fortjener å få litt hederlig omtale. Eller er det en bedrift som deler ut mye utbytte, og det kunne vært interessant å undersøke om det er riktig å gjøre i disse tider?

Les meir under annonsen.

Trygve Aas Olsen har laget et bedriftskurs hvor deltakerne lærer å forstå de enkelte delene av et regnskap, hva de viktigste regnskapstekniske begrepene betyr og hvor de bør lete etter gode saker.

Dette digitale regnskapskurset kan bestilles av flere i samme store redaksjon eller små redaksjoner kan slå seg sammen. Ta kontakt med oss og vi finner en løsning sammen.

Les meir om IJs regnskapskurs her.