Nyhetsarkiv
15-08-2017
LLA medarrangør på Mediebåten

LLA samarbeider med fem andre presseorganisasjoner om Mediebåten på Arendalsuka. Mediepolitikk i møte med globale aktører, åpenhet om pasientjournaler og presseetikk på direkten er tema for de tre arrangementene presseorganisasjonene står bak.

..... [ les mer ]

28-06-2017
Høyringssvar frå LLA: Foreslår auka støtte for alle lokalaviser

Fritak for arbeidsgjevaravgift og kraftig auke i produksjonsstøtta for alle lokalaviser. Det er mellom forslaga i høyringsuttalen som LLA leverte til Kulturdepartementet på fredag.

..... [ les mer ]

28-06-2017
Skal samle medieorganisasjonene

Presseorganisasjonene har i flere år vurdert å samles i et felles bygg i Oslo. Nå er planene ett steg nærmere realisering, etter at organisasjonene signerte en intensjonsavtale.

..... [ les mer ]

28-06-2017
LLA samarbeider med Nord Universitet

LLA-sekretariatet er godt i gang med planleggingen av neste års landsmøte, som blir i Bodø 13. til 15. april. Vi har vært i Bodø og besøkt Nord Universitet, som spesialiserer seg på å utdanne lokalavisjournalister.

..... [ les mer ]

07-06-2017
Ingen massedød i sikte for lokalavisene

Det er fortsatt ingen stor avisdød å spore her i landet. Men tiden da store byaviser var hovedaviser for store distrikter, er historie. Det er lokalavisene som sørger for at lokaldemokratiet fungerer i de fleste kommunene. Det skriver professor Sigurd Høst i sin rapport om avisåret 2016.

..... [ les mer ]

08-05-2017
Dag og Tid tok imot Fritt Ords Pris

Dag og Tid vart måndag kveld tildelt Fritt Ords Pris i operaen i Oslo. Avisa fekk prisen for å skape grundig og seriøs journalistikk, setje sine eigne dagsordenar og vere eit raust rom for særs ulike røyster.

..... [ les mer ]

07-04-2017
Ei avis full av gode erfaringar og råd

Anbefalt litteratur når du vil ha nye idear og meir kunnskap: LLAs landsmøteavis er fullpakka med gode idear og erfaringar frå lokalavisene.

..... [ les mer ]

05-04-2017
Ny direktør for Medietilsynet

Kulturdepartementet har tilsett Mari Velsand som direktør for Medietilsynet.

..... [ les mer ]

27-03-2017
Nesten alt fra landsmøtet!

Vi gratulerer Sunnhordland som Årets lokalavis. Mer om dette og andre spennende saker fra LLAs landsmøte 2017, finner du her:

..... [ les mer ]

25-03-2017
Sunnhordland er Årets lokalavis

Sunnhordland er kåret til Årets lokalavis. Den høytidlige tildelingen fant sted under Landslaget for lokalaviser (LLA) sitt landsmøte i Haugesund lørdag kveld.

..... [ les mer ]