Kurs høsten 2017

Torsdag 14. september blir det praktisk salgskurs for annonseselgere og markedssjefer i lokalavisene – i Oslo sentrum. Morgenen etter, fredag 15. september, er det mediebyråfrokost med mingling og erfaringsutveksling mellom byråene og avisene. Her finner du mer informasjon og påmeldingslink. Velkommen!

Torsdag 19. og fredag 20. oktober blir det Liten og digital-seminar i Bergen. Der vil vi høre fra lokalaviser som har erfaring med ulike digitale verktøy, og vi vil få høre om muligheter for samarbeid og utvikling som kan løfte lokalavisenes digitale innhold. Det blir parallelle spor for redaksjon og markedsavdeling. Vi starter torsdag kl. 14.30 og avslutter fredag kl. 15. Fredag kan du velge mellom to spor, marked og redaksjon. Hvis du velger det redaksjonelle sporet får du kurs i hvordan du kan bruke digitale verktøy for å finne og fortelle historier. På markedssporet får du et overblikk over mange av de nye mulighetene som digitale verktøy gir, før vi ser nærmere på noen gode eksempler.
Her finner du mer informasjon og påmeldingslink. Velkommen!

Har du tips eller ønsker til programmet på et av disse kursene – eller har du ønsker om andre kurs? Ta kontakt på lla()lla.no.
Illustrasjon

Liten og digital 2016

Oppdatert 26. september 2016: Under her finn du no pdf-versjonane av dei fleste foredraga frå LLAs digitalsamling på Gardermoen 9. september 2016. Alle foredraga kan LLAs medlemsaviser bruke med sunn fornuft internt på avishuset. Bruk utover dette bør avklarast med LLA eller den enkelte foredragshaldar.

publikum1ok

roar-osmundsen-cartagena

lla-geir-hus-markedsstatus

sture-bergman-vk-media

hildegunn-soldal-aller-dagbladet

roger-aarli-grondalen-eub-instant-article

schibsted-anders-enger-programmatisk-og-appnexus

sandbo-aftenposten-netthandel

kalgraf-lexander-digitaljournalistikk

stale-melhus-leserbilder

anne-jacobsen-nce-media

presvizrt-mariusmonsen

 

hildegunn-soldal

Hildegunn Soldal, Aller og Dagbladet

roger-eub

Roger Aarli-Grøndalen, Eidsvoll Ullensaker Blad

marit-og-anne-jo

Anne Jo Lexander og Marit Kalgraf, Askøyværingen og VestNytt

stale-melhus

Ståle Melhus, Fanaposten

 

Meir om kurs- og kompetansetiltaka i LLA-familien:

Landslaget for lokalaviser har med ujamne mellomrom fagkurs for lokalavisene, av og til nær sentrale flyplassar, av og til ute i regionane og av og til ute i avisene. Kursa vår er som regel skreddersydde for lokalavisene sine behov – og mange av dei faglege samlingane våre er etter ønskje frå avisene sjølve. Har du tips eller forslag, sender du desse til Lene Østberg i LLA, tlf. 452 89 222, lene()lla.no.

 

Bruk også LLA-idébanken. Her legg vi ofte ut gode døme til inspirasjon for eiga avis.